Bezorgen

Bij de bestelling kan je kiezen voor verschillende lever-methodes. Je kunt kiezen om de bestelling zelf op te halen bij ons in IJsselmuiden of om de bestelling door ons te laten leveren. 

Gratis bezorging Nederland   Onze bestellingen (meubelen) worden gratis geleverd aan huis binnen Nederland (m.u.v. waddeneilanden) en per koerier bezorgd. Onze manier van leveren is handig en vertrouwd. Uw bestelling wordt goed verpakt en u word duidelijk geïnformeerd. Enkele dagen voor levering nemen wij contact met je op om een lever afspraak in te plannen. Je kunt een voorkeur voor dag aangeven. Zodra wij de levering hebben ingepland en word je via email op de hoogte gehouden. Omdat er meestal door één persoon geleverd wordt vragen wij hulp bij het uitladen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je bij de bestelling extra hulp aanvinken.

Bezorging België 99 euro .

Leveringen naar België worden geleverd voor 99 euro. Levering is door 1 persoon en enkel op begane grond. Betaling is altijd minimaal 3 werkdagen voor levering.

 

Bezorging Duitsland/Frankrijk

Ook leveringen naar zowel Duitsland als Frankrijk zijn mogelijk, hiervoor word een tarief berekend per postcode, wil je graag weten wat het leveren van jou Massivewood meubel kost? Stuur dan een email naar: info@massivewood.nl