Tv meubel ALTON | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken tv-meubel ALTON

Eiken tv-meubel ALTON! Dit zwevende model is gemaakt van massief eikenhout en is een mooie blikvanger in jouw interieur.  Het meubel komt goed tot zijn recht in vele verschillende woonstijlen en is leverbaar in vele afmetingen en kleuren!  De deurtjes zijn voorzien van een push to open systeem.

Geleefd eiken van eiken tv meubel ALTON

Wij werken met geleefd eiken. Geleefd eiken heeft prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven. Wil je de look hiervan behouden maar uit praktisch oogpunt de noesten dicht laten maken dan is dat geen probleem, we kunnen de noesten ook voor je opvullen.  Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel ALTON

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis . (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen.)

Zwevend ophangsysteem eiken tv meubel ALTON

Dit meubel is zwevend uitgevoerd en word geleverd inclusief een ophangsysteem, welke bestaat uit een meegeleverde strip voor montage aan de wand en voorgemonteerde haken in de binnenzijde van het meubel. Heel eenvoudig te monteren door het ophangen van de strip aan de wand en vervolgens het meubel met de haken aan de strip te hangen.

Specificaties van eiken tv meubel ALTON

Afmeting afgebeeld:  240 cm – meerdere opties mogelijk.
Hoogte afgebeeld: 35 cm hoog
Diepte afgebeeld:  35 cm diep.
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken, kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1 –  2 of meerdere legplanken bestelt kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken.
Klepdeuren:  Push to open.
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in midden achterwand en in elk tussenschot.
Levering:   Gratis geleverd binnen Nederland.
Behandeling: Keuze uit 12 kleuren olie of kleurloze matte lak.

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld