Eiken salontafels

Unieke eiken salontafels

Ze passen helemaal in de trends van het moment, eiken salontafels! Momenteel zien we veel organische vormen terugkomen in het interieur en ook rond en ovaalpast daar natuurlijk perfect bij. Ronde vormen zijn zo populair, omdat ze het interieur een speels effect geven en de rechte lijnen doorbreken. En weet je wat nóg leuker is?? Wij maken ze helemaal zelf en daarom zijn ze allemaal uniek! Zo weet je zeker dat je bij ons altijd een uniek item in huis haalt.

Salontafels van Eikenhout 

Wij zijn zelf helemaal fan van eikenhout en daarom maken wij onze salontafels ook van eikenhout. Je kunt al heel snel sfeer in jouw interieur creëren met een eikenhouten salontafel. Door de warme uitstraling van het eikenhout maak je je interieur compleet. 

Je kunt er vanuit gaan dat  je met een eikenhouten salontafel van Massive Wood , een salontafel in huis haalt die gemaakt is van duurzaam en vrij getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en die geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Wij vinden daarom dat eikenhout altijd een goede keuze is!

De voordelen van onze eiken salontafels

Dat wij veelal werken met eikenhout, brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Zo is hout niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur door de warme uitstraling, maar is het ook erg duurzaam materiaal. Hierdoor kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe salontafel! Een andere mooie eigenschap van eikenhout is dat het in vele kleuren is af te werken en je kunt het ook op veel manieren bewerken. Hierdoor kunnen wij onze modellen aanbieden in veel verschillende afmetingen, zodat jij altijd een salontafel hebt die perfect binnen jouw interieur past. Geweldig toch?! 

De voordelen op een rijtje: 

* Warm en natuurlijk materiaal.
* Gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud.
* Zeer duurzaam, waardoor je lang plezier zult hebben van je eikenhouten salontafel.

Salontafels in verschillende vormen en stijlen

Iedere woning is anders en iedere woning vraagt om zijn eigen vorm en afmeting. Belangrijk is dat de gekozen vorm en afmeting van de salontafel past bij het interieur, zodat er een mooie eenheid ontstaat. Je kunt bij ons terecht voor salontafels in verschillende vormen en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige ronde salontafel of ga juist voor een massief exemplaar. Je kunt ze heel gemakkelijk online bij ons bestellen, maar je mag natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom in IJsselmuiden. Wij staan voor je klaar met deskundig advies, zodat je nooit teleurgesteld naar huis gaat!

Neem gelijk ook een kijkje in ons assortiment kasten, tafels, tv-meubels en sidetables. Ook deze maken we op maat en passen misschien wel perfect in jouw interieur!