Eiken salontafel LUMINO | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8 weken

Eiken salontafel LUMINO

Ontdek de schoonheid van natuurlijke vormen met onze prachtige salontafel LUMINO met organische vormen. Deze unieke tafel voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke woonruimte. Gemaakt van hoogwaardig eiken hout gecombineerd met vakmanschap, is deze salontafel een echte eyecatcher. De organische vormen zijn geïnspireerd op de vloeiende lijnen van de natuur, waardoor elke tafel een individueel kunstwerk is.

Deze salontafel biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk design, maar ook praktische functies. Met een ruim tafelblad is er voldoende ruimte om al je favoriete items zoals boeken, tijdschriften en decoratieve stukken tentoon te stellen.

Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen is onze salontafel met organische vormen ontworpen om lang mee te gaan. Het is de perfecte mix van functionaliteit en stijl, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke woonkamer, lounge of kantoorruimte.

Wacht niet langer en creëer een unieke sfeer in je huis met onze salontafel met organische vormen. Haal de natuurlijke elegantie in huis en geniet elke dag van een prachtig design. Bestel vandaag nog en geef jouw interieur een artistieke touch!

Geleefd eiken van de eiken salontafel LUMINO

Bij ons wordt er gewerkt met geleefd eiken, waarbij we bewust de natuurlijke noestjes en scheurtjes behouden om het blad karakter te geven. Standaard laten we deze open, maar als je liever geen open noesten hebt, kunnen we ze voor je opvullen. Op die manier bepaal jij zelf welke afwerking het beste bij je past. Bekijk het voorbeeld onderaan de pagina om een idee te krijgen. |(op de afbeelding zijn de noesten zwart gevuld)

Behandeling van de eiken salontafel LUMINO

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij het eikenhout zijn mooie natuurlijke uitstraling behoudt, bieden wij ook nog 12 andere kleuropties. Deze kleuren zorgen ervoor dat de prachtige tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, terwijl je toch kunt genieten van een hoogwaardig product. Voeg een prachtig stukje natuur toe aan je huis door te kiezen voor een van deze mooie kleuren. Je kunt de kleuropties hieronder bekijken of een box met kleurstalen bestellen. De salontafel LUMINO op afbeelding is behandeld met kleurloze matte lak.

Specificaties van de eiken salontafel LUMINO

Breedte: Meerdere afmetingen mogelijk
Hoogte: Meerdere mogelijkheden
Houtsoort: Massief eiken
Levering: Gratis geleverd binnen Nederland
Behandeling: Meerdere keuzes

De salontafel op de afbeelding heeft een afmeting van 125x60x36, deze is behandeld met matte lak, de noesten zijn zwart gevuld.

 

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld