Eiken salontafel WARWICK | Massive Wood

Handgemaakte meubels uit eigen werkplaats!
Gratis levering aan huis!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 4 weken

Eiken salontafel WARWICK

Ben jij op zoek naar een massief eikenhouten salontafel in een leuk organisch model? Maak dan kennis met onze organische eiken salontafel WARWICK! Deze salontafel van massief eikenhout is helemaal van deze tijd. Het blad van de salontafel kan zowel recht als verjongd gemaakt worden (zie foto’s)

Geleefd eiken van eiken salontafel WARWICK

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je niet van open noesten houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken salontafel WARWICK

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud aan te raden een extra beschermlaag aan te brengen. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen). De Salontafel op de afbeelding is behandeld met de kleur Charcoal

Specificaties van eiken salontafel WARWICK

Dikte: 3 cm
Breedte: meerdere opties
Hoogte: 36 Cm
Houtsoort: massief eiken
Levering:  Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland
Behandeling: Het meubel op de foto is behandeld met de kleurolie Charcoal. Daaroverheen hebben we een extra beschermende laag aangebracht welke optioneel is.

Afwerking Blad

Castle brown
Charcoal
Chocolate
Dark Brown
Dark Brown
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak
Oyster
Pure
Sky Grey
Titanium grey
White
White 5%

Noest gevuld

Noesten blank gevuld
Noesten niet gevuld
Noesten zwart gevuld