Eiken tafels

Eiken tafels, stoer en industrieel

Voor stoere industriële eiken tafels slaag je bij MASSIVE WOOD altijd. Jouw eiken tafel wordt hier met veel zorg gemaakt door onze opgeleide vakjongens. Kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij op de eerste plaats! Ben jij benieuwd? Laat je dan lekker online inspireren! Genoeg tafels om te bekijken..

Eiken tafels, uniek en de trend van het moment

Wist jij het al? Eiken tafels zijn de trends van het moment! Waarom? Omdat ze gewoonweg helemaal geweldig zijn! Onze tafels zijn bijvoorbeeld altijd uniek, vanwege het natuurlijke karakter. De noesten en tekening van het hout zijn bij geen enkele tafel hetzelfde. Daarbij komt dat onze tafels ook nog eens goed betaalbaar zijn. Onze eiken tafels zijn in twee types te bestellen;
uitgevoerd met rechte kanten voor een stoer en strak geheel of je kunt gaan voor meer verfijning met een verjongd blad.

Kwalitatief en hoogwaardig Eiken

Het kwalitatief hoogwaardig eiken, dat op zichzelf al een prachtig stukje natuur is, is met zijn topkwaliteit ook nog eens geweldig te bewerken! De tafels zijn sterk, hard en lekker robuust. De robuuste uitstraling en het oersterke karakter, in combinatie met een stalen onderstel, zorgen voor een prachtig industriële uitstraling. Daarnaast is ons Eiken zeer duurzaam. Zo’n prachtige eiken tafel gaat misschien wel je hele leven lang mee!

Eiken tafels op maat

Je kunt al onze eiken tafels vinden in de meest gangbare afmetingen. Wil jij liever een andere maat of iets anders? Geen probleem, wij maken graag jouw droomtafel op maat! Wij hebben alles in eigen beheer, dus kunnen heel makkelijk alles aanpassen naar jouw wensen. Jij vraagt en wij zagen (lijmen, schuren en lakken😊).

Eiken tafel kopen? Wij hebben ‘m!

Heb jij net een huis gekocht en ga je op jezelf (of samen)wonen? Of misschien is jouw huidige eettafel wel toe aan vervanging? Koop ‘m dan bij ons, een nieuwe eiken eettafel! Je haalt hier een echt stukje puur natuur mee in huis en de blikvanger waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Ze zijn in elk gewenste afmeting te produceren, zo komen ze in ieder interieur goed tot hun recht. Wij zien dat onze klanten jong en oud genieten van onze eiken tafels! Vragen? Neem dan contact op of kom gezellig langs in onze showroom. Ben je ook benieuwd naar onze andere producten? Bekijk dan ook onze kasten, salontafels en eetkamerstoelen! Wie weet kun jij jouw interieur helemaal compleet maken?