Eiken tafels

Voor stoere industriële eiken tafels slaag je bij MASSIVE WOOD altijd, jouw eiken tafel word hier met veel zorg gemaakt door onze opgeleide vakjongens, kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij op de eerste plaats!

Industriële eiken tafels:

Wij zetten graag nog eens voor jou op een rijtje waarom industriële tafels van eikenhout zo geliefd, en de trend van dit moment, zijn. Onze tafels zijn altijd uniek vanwege het natuurlijke karakter. De noesten en tekening van het hout zijn bij geen tafel hetzelfde. Daarbij komt dat onze tafels ook nog eens goed betaalbaar zijn. Onze industrieel eiken tafels zijn in 2 types te bestellen: uitgevoerd met rechte kanten voor een stoer en strak geheel of kies je  liever voor meer verfijning dan is een verjongd blad een goede optie.

Het kwalitatief hoogwaardig eiken, dat op zichzelf al een prachtig stukje natuur is, is met zijn topkwaliteit ook nog eens geweldig te bewerken!

De tafels zijn sterk, hard en lekker robuust. De robuuste uitstraling en het oersterke karakter in combinatie met een stalen onderstel maken hiervan samen een industrieel topproduct!

Duurzaam: zo’n prachtige industriële eiken tafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook.

Industriële eiken tafels op maat.

Onze eiken industriële tafels worden op de website aangeboden in de meest gangbare afmetingen. Daarnaast kunnen wij ook jouw droom tafel geheel op maat en naar wens maken. Dit is mogelijk omdat wij alles in eigen beheer hebben. Jij vraagt en wij zagen. (lijmen, schuren en lakken😊)

Industriële eiken tafels voor iedereen.

Ga jij binnenkort op jezelf/samen wonen, of is jouw huidige tafel toe aan vervanging denk dan eens na over een stoere industriële eiken tafel. Je haalt hier een echt stukje puur natuur mee in huis de blikvanger waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Ze zijn in elk gewenste afmeting te produceren, zo komen ze in ieder interieur goed tot hun recht. Wij zien dat onze klanten jong en oud genieten van onze eiken tafels!