Ovale eiken tafel verjongd LEEDS | Massive Wood

Handgemaakte meubels uit eigen werkplaats!
Gratis levering aan huis!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 2 weken (indien voorradig)

Ovale eiken tafel verjongd LEEDS

Ovale eiken tafel met 3D poot onderstel en verjongd eiken blad! Door het verjongde blad oogt de tafel luchtig, subtiel en verfijnd! De tafel op de afbeelding is afgewerkt in de kleur intens black! Een echte eye-catcher voor in jouw interieur.

Blad behandeling van de ovale eiken tafel verjongd LEEDS

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, is het voor een betere bescherming en kleurbehoud  aan te raden een extra laklaag aan te brengen voor de beste bescherming. (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het blad karakter geven, bewust open, maar je hebt uiteraard de keuze om de noesten door ons te laten vullen. Bepaal zelf welke afwerking het beste bij je past.

Onderstel van de ovale eiken tafel verjongd LEEDS

Onze stalen frames/onderstellen worden gepoedercoat voor de beste bescherming. Standaard zijn deze zwart. Wil je toch een andere (Ral-)kleur? Stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Specificaties

Afmeting:  meerdere afmetingen mogelijk.
hoogte: +- 76 cm.
Bladdikte: 4 cm.
Maatwerk: Maatwerk is mogelijk, maar informeer even naar de mogelijkheden.
Houtsoort: Massief eiken.
Behandeling: Het blad van deze eiken verjongde tafel is behandeld met de kleur olie: intense black. Daarover heen, voor extra bescherming, een kleurloze matte lak. (Keuze uit meerdere kleuren). Het onderstel is zwart gecoat.
Showroom: Deze eiken tafel is te zien in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

White 5%
White
Titanium grey
Sky Grey
Pure
Oyster
Dark Brown
Castle brown
Charcoal
Chocolate
Havanna
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld
Noesten niet gevuld