Eiken tv meubel DEAN | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken tv-meubel DEAN

Ben jij op zoek naar een blikvanger voor in jouw interieur? Zoek dan niet verder! Eiken tv-meubel DEAN is een prachtig meubel gemaakt van massief eikenhout. Het meubel heeft een mooie dikke bovenplank van maar liefst 4cm dik. Is dit niet helemaal de afmeting die jij wilt? Dan is dat geen probleem, want wij maken dit model in verschillende afmetingen. Je kiest ook zelf welke kleurafwerkingen je wilt en kunt helemaal zelf bepalen of je voor één of meerdere kleuren gaat. Wij maken hem in ieder geval helemaal zoals jij wilt!

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel DEAN

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem eiken tv meubel DEAN

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd dient te worden. Je kiest en bepaalt zelf de gewenste hoogte. Je hangt de kast aan de strip en klaar!

Specificaties

Hoogte: 35 cm
Diepte afgebeeld:  35 cm
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1,2 of meerdere legplanken bestelt, kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken
Bovenplank: 4 cm dik
Klepdeuren:  Push to open systeem
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot.
Levering: Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland.
Montage/ ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd wordt.
Behandeling: De DEAN op de foto is als volgt behandeld. Het bovenblad is behandeld met een matte lak, de zijkanten + tussenschotten zijn behandeld met intense black en de deuren met een matte lak.

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld