Eiken tv-meubel LIAM (zwevend met eikenblad) | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken tv-meubel LIAM

Eiken Tv-meubel LIAM! Dit model is gemaakt van massief eikenhout en is een mooie blikvanger in jouw interieur! Wij maken dit model in veel verschillende afmetingen. Stel helemaal naar wens samen.

Geleefd eiken van eiken tv meubel LIAM

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv-meubel LIAM

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis . (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem van eiken tv-meubel LIAM

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd kan worden. Je bepaalt zelf de gewenste hoogte. Hang de kast op aan de strip en klaar! Vervolgens monteer je het bovenblad naar wens op de kastjes. Wij leveren montage materiaal mee.

Positie bovenblad van eiken tv meubel LIAM

Het bovenblad kan bij de montage op elke gewenste positie geplaatst worden, bijvoorbeeld: links of rechts overstekend of gelijk aan de zijkant links of rechts.

Specificaties van eiken tv meubel LIAM

Hoogte afgebeeld:  35 cm
Diepte afgebeeld:  35 cm
Lengte:  Zowel het blad als de kasten kun je naar wens samenstellen
Houtsoort: Massief eiken
Klepdeuren:  Push to open systeem
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot
Levering:  Gratis geleverd binnen Nederland.
Ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd word.
Behandeling: Naar keuze. (Het bovenblad van de LIAM op de foto is behandeld met kleurloze matte lak en de kast eronder is behandeld met intense black.)

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

 

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld