Tv-Meubel ABBY | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Tv-meubel ABBY

Tv-meubel Abby is een prachtig meubel gemaakt van massief Eikenhout. Het meubel heeft mooie push to open deurtjes met een gefreesd motief.  Wij maken dit model in verschillende afmetingen, ook een afmeting die niet in de optie’s staat is bespreekbaar.

Geleefd eiken

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je niet van open noesten houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv-meubel ABBY

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis . (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Het onderstel van eiken tv-meubel ABBY

Onze stalen frames/onderstellen worden gepoedercoat voor de beste bescherming. Standaard zijn deze zwart. Wil je toch een andere (Ral-)kleur stuur ons dan een email naar: info@massivewood.nl.

Specificaties

Hoogte: 50 cm (zonder onderstel 40 cm )
Diepte afgebeeld:  38 cm
Houtsoort: Massief  Eiken
Deuren:  Push to open
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot.
Levering: Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland.
Behandeling: Olie of Lak

Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

 

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld