Zwevend Eiken tv-meubel LUCCA | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Zwevend Eiken tv-meubel LUCCA

Eiken tv-meubel LUCCA! Dit model is gemaakt van massief eikenhout en is een mooie blikvanger in jouw interieur. Het meubel komt goed tot zijn recht in vele verschillende woonstijlen! Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en kleurafwerkingen. De deurtjes zijn voorzien van een push to open systeem! Standaard heeft de LUCCA geen legplanken binnenin. Wil je dit graag, dan kun je dit selecteren in het keuzemenu. Je kunt ook selecteren hoeveel legplanken je wilt. Wanneer je maar een of twee legplanken wilt kun je deze zelf in het gewenste kastje plaatsen.

Geleefd eiken van eiken tv meubel LUCCA

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten voor je opvullen, mocht je hier niet van houden. Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel LUCCA

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie kleuren, waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een top product en een  prachtig stukje natuur in huis . (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen.)

Zwevend eiken tv-meubel LUCCA

Dit meubel is zwevend uitgevoerd, er word een strip bijgeleverd welke eenvoudig aan de wand te bevestigen is , het meubel is voorzien van haken (verstelbaar) waarmee deze eenvoudig aan de strip gehangen kan worden

Specificaties van Zwevend eiken tv meubel LUCCA

Afmeting afgebeeld: 270 cm – meerdere opties mogelijk.
Hoogte afgebeeld: 40 cm hoog
Diepte afgebeeld: 40 cm diep.
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken, kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1 –  2 of meerdere legplanken bestelt kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken.
Klepdeuren:  Push to open.
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in in elk tussenschot (geen achterwand)
Levering:  Gratis geleverd binnen Nederland.
Behandeling: Keuze uit 12 kleuren

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.

 

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld