Tv meubel VIDAR | Massive Wood

Altijd van massief hout!
Uniek en handgemaakt!
Gratis levering aan huis!
van voor
(incl. 21% btw)

(incl. 21% btw)
Levertijd: 8-10 weken

Eiken tv-meubel VIDAR

Eiken tv-meubel Vidar is een prachtig meubel gemaakt van massief eikenhout. Het meubel heeft mooie deuren met een schuine verstekrand..  Wij maken dit model in verschillende afmetingen, ook een afmeting die niet in de optie’s staat is bespreekbaar. Je kiest ook zelf welke kleurafwerkingen je wilt. Wij maken hem in ieder geval helemaal zoals jij wilt!

Bekijk ook onze andere bijpassende modellen:

Zwevend Dressoir Eiken | Vidar

Zwevende eiken kast Vidar

Geleefd eiken van tv meubel VIDAR

Wij werken met geleefd eiken. Bij geleefd eiken laten we de prachtige noestjes en scheurtjes, die het meubel karakter geven, standaard open. We kunnen de noesten ook voor je opvullen.  Je bepaalt zelf welke afwerking het beste bij je past. (Zie voorbeeld onderaan de pagina).

Eiken behandeling van eiken tv meubel VIDAR

Naast onze kleurloze matte lak, waarbij je de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout behoudt, heb je de keuze uit 12 andere kleuren. Kies je voor een van deze 12 mooie olie kleuren waarbij de tekening van het eikenhout goed zichtbaar blijft, dan ben je verzekerd van een topproduct en een  prachtig stukje natuur in huis (Zie de kleuren onderaan de pagina of bestel een box met kleurstalen).

Ophangsysteem eiken tv meubel VIDAR

Dit meubel is voorzien van een mooi degelijk ophangsysteem. De kasten zijn door ons voorzien van verstelbare haken. Wij leveren er een strip bij welke aan de muur bevestigd dient te worden. Je kiest en bepaalt zelf de gewenste hoogte. Je hangt de kast aan de strip en klaar!

Specificaties van tv meubel VIDAR

Hoogte: Meerdere afmetingen mogelijk
Diepte afgebeeld:  Meerdere afmetingen mogelijk
Legplank: Wanneer je kiest voor legplanken kunnen deze net iets hoger dan het midden geplaatst worden. Wanneer je 1,2 of meerdere legplanken bestelt, kun je deze zelf handig in het gewenste kastje plaatsen.
Houtsoort: Massief eiken
Klepdeuren:  Greeploos
Kabeldoorvoer: Standaard kabeldoorvoer in elk tussenschot.
Levering: Gemonteerd geleverd + Gratis geleverd binnen Nederland.
Montage/ ophangsysteem: Inclusief ophangsysteem: Dit meubel is eenvoudig zelf te monteren aan de wand door het eenvoudige verstelbare systeem welke meegeleverd wordt.
Behandeling: De Vidar op de afbeelding  is als volgt behandeld. Het meubel is behandeld met een matte lak en een zwarte strip achter de grepen *

  • Twijfel jij nog over de kleur? Wij verkopen ook handige brievenbuspakketjes met onze 12 populairste kleuren!
  • Ben jij benieuwd naar onze producten en wil je langskomen? Leuk, je bent van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden.
*  kies je onbehandeld dan blijft de strip ook onbehandeld en word deze niet zwart gemaakt

Afwerking Blad

Oyster
White 5%
White
Sky Grey
Havanna
Pure
Dark Brown
Castle brown
Chocolate
Charcoal
Intense black
Kleurloze matte lak

Noest gevuld

Noesten niet gevuld
Noesten blank gevuld
Noesten zwart gevuld